• Inici
  • Butlletí
  • Subvencions per a la nova implantació de comerços, la millora dels establiments i la instal·lació de sistemes de ‘Click & Collect’

Subvencions per a la nova implantació de comerços, la millora dels establiments i la instal·lació de sistemes de ‘Click & Collect’

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat ha posat en marxa una nova línia d’ajuts adreçada a empreses i professionals de comerç, serveis, moda i artesania, i les parades de mercats municipals sedentaris i no sedentaris. El termini ha començat aquest dilluns, 8 de juliol, i finalitzarà el dia 21 de desembre de 2019 o bé quan s’exhaureixi el pressupost.

L’objectiu d’aquests ajuts és dinamitzar el comerç mitjançant la recuperació de locals buits, la reforma d’establiments o parades de mercats municipals, així com la instal·lació de sistemes de recollida en els establiments.

Amb aquesta nova línia, el CCAM reitera el seu suport al comerç amb l’objectiu de donar resposta als grans reptes del comerç, generar models de negoci competitius i prestigiar el sector.

En l’àmbit de recuperació dels locals buits, la subvenció contempla la compra, arrendament o concessió administrativa de locals; l’ús d’aparadors de locals tancats; la continuïtat de l’empresa comercial o, l’ampliació de la superfície de venda annexionant un nou local.

En l’àmbit de reforma d’establiments, la subvenció preveu la reforma de l’establiment en parades de mercats municipals sedentaris; l’adequació de les parades de mercats municipals no sedentaris o, la reforma de l’establiment de botigues a peu de carrer que tinguin una antiguitat mínima de 10 anys.

En l’àmbit d’implantació de sistemes de Click & Collect, la línia d’ajuts preveu la instal·lació de sistemes digitalitzats de punts de recollida (compra de guixetes i/o armaris amb el software corresponent). Seran beneficiàries les botigues a peu de carrer i les parades de mercats municipals sedentaris que disposin de l’espai suficient per incorporar punts de recollida digitalitzats.

Les empreses o professionals que vulguin més informació sobre aquests ajuts poden adreçar-se al Servei d’OPE Comerç:
Plaça Dalt Vila 1 de Manlleu | 93 851 50 22 | [email protected]

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa