• Inici
  • Butlletí
  • Cerca d’empreses per participar al Programa APP d’Aprenentatge per a la Professionalització

Cerca d’empreses per participar al Programa APP d’Aprenentatge per a la Professionalització

Des de l’OPE, i en col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya, s’està dissenyant el nou projecte de formació APP, Programa d’Aprenentatge per a la Professionalització.

L’APP permetrà a persones treballar i formar-se en dos àmbits en què s’ha detectat una demanda del mercat i, a l’hora, una mancança de professionals qualificats: Comerç i l’Electricitat.

El projecte permetrà a les empreses interessades beneficiar-se durant 6 o 9 mesos de contractació de personal totalment bonificada, inclosos els pagaments a seguretat social i vacances. Per tant, no suposa cap cost econòmic per l’empresa però sí que aquesta s’ha de comprometre a formar al personal escollit.

El seguiment i tutorització que ofereix l’empresa mentre la persona treballa es complementa amb la formació organitzada amb titulació de Certificat de Professionalitat, que en el cas del sector de l’electricitat impartirà AICO (l’Associació d’Instal·ladors Catalans Oficials) i es dissenyarà a mida de les necessitats.  Es tracta, doncs d’un programa on l’interès principal és la qualificació de persones en situació d’atur i s’aconsegueix amb la col·laboració empresarial, recuperant així la figura de l’aprenent/a.

Els contractes d’aquest programa es podran iniciar a partir del gener de 2020, però durant el mes de setembre es farà ja una reunió amb les empreses interessades en participar-hi per explicar amb detall tot el funcionament del projecte.

Les empreses que estiguin interessades en sumar-se a aquest projecte poden informar-se contactant amb el Servei d’OPE Formació trucant al telèfon 93 851 5022 o bé escrivint al correu electrònic  [email protected]

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa