• Inici
  • Butlletí
  • La Festa del Serpent cerca empreses que vulguin participar-hi

La Festa del Serpent cerca empreses que vulguin participar-hi

El proper 14 d’agost tindrà lloc una nova edició de la Festa del Serpent de Manlleu dins dels actes de la Festa Major del municipi.

Des del 2006 diferents col·lectius, associacions i empreses de la ciutat han treballat en xarxa per a fer possible cada nova edició de la festa mantenint l’essència d’aquesta llegenda i tradició. Per continuar fent possible aquesta activitat es vol comptar amb el suport del teixit empresarial i comercial.

Aquelles empreses i professionals amb interès en participar-hi poden fer una aportació d’un mínim de 25 euros, o la voluntat, a l’entitat organitzadora del Serpent.

Aquesta aportació es farà a través d’un ingrés al compte corrent de l’associació. Les empreses interessades poden contactar amb l’entitat a través de correu electrònic [email protected] i els informaran del procediment que cal seguir.

Es tracta d’una festa tradicional que ja fa 14 anys (la primera edició es va fer l’any 2006) en què el foc, la música, el teatre i la dansa fan de la Festa del Serpent un gran espectacle, que omple el Passeig del Ter i els carrers de la ciutat. Cada any acull centenars de visitants i suposa una activitat única de promoció i dinamització de la ciutat.

L’entitat i l’Ajuntament de Manlleu volem agrair per endavant la col·laboració de les empreses i estem obertes a qualsevol altra proposta i suggeriment. Trobareu més informació de la festa al web www.serpentmanlleu.cat.

Més informació al web

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa