Nova convocatòria del Programa Acredita’t

El procediment d’avaluació i acreditació de competències professionals adquirides mitjançant l’experiència laboral o vies no formals de formació, conegut com ACREDITA’T. permet, a les persones que hi participen, d’aconseguir una certificació que els pot servir per arribar a obtenir un títol d’ensenyament professional, un certificat de professionalitat, o tots dos. En alguns casos, aquesta certificació pot ser un requisit per a desenvolupar determinades feines.

En la convocatòria de juliol de 2019 es porta a terme en diversos instituts del Departament d’Educació un nou procés d’avaluació i acreditació de les competències professionals per atendre 722 persones en 8 àmbits professionals: Acció social, Biocides, Condicionament físic i ioga, Dependència i teleassistència, Emergències sanitàries, Microinformàtica i confecció i publicació de pàgines web, Salvament i socorrisme i Treball de neteja.

S’hi pot presentar tothom qui vulgui obtenir una acreditació oficial, sempre que disposi dels requisits d’experiència professional en algun d’aquests vuit sectors.  

Per participar-hi cal emplenar telemàticament la sol·licitud de preinscripció a través del web http://acreditat.gencat.cat i presentar en els instituts la documentació justificativa dels requisits de participació.
Al mateix web podreu trobar tota la informació del procediment. Des de l’OPE Formació assessorem a les persones interessades oferint informació sobre tot el procés i donant suport en la inscripció.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa