• Inici
  • Butlletí
  • Nova promoció a Manlleu de persones formades en Atenció Sociosanitària

Nova promoció a Manlleu de persones formades en Atenció Sociosanitària

Ha finalitzat una nova promoció de persones formades en Atenció Sociosanitària a Manlleu,  gràcies al curs que s’ha ofert des de l’OPE en el marc del Centre de Formació en Serveis a la Comunitat i que permet obtenir la titulació oficial de Certificat de Professionalitat.

Aquesta formació va iniciar-se a principis d’any. Després de rebre la formació teoricopràctica a les aules de l’INS Antoni Pous i Argila, les participants han pogut posar en pràctica els coneixements adquirits a través d’estades a diverses residències i centres assistencials de Manlleu i de la resta de la comarca.

Aquesta formació ha permès a 13 dones obtenir la titulació oficial, un requisit per poder treballar en diverses ocupacions com auxiliars d’ajuda a domicili, assistentes i cuidadores de persones grans o amb discapacitat, cuidadores de persones dependents en institucions o gerocultores.

Part d’aquestes alumnes ja han estat contractades després d’acabar la formació. O bé a la mateixa empresa on han fet les pràctiques laborals o bé en d’altres centres del territori. Des de l’OPE es valora positivament l’encaix entre formació i demanda que ofereix aquest curs i es confia que en els propers mesos, totes les alumnes puguin trobar una feina dins d’aquest sector professional.

Nova edició a finals de 2019

L’OPE oferirà una nova edició d’aquesta formació a finals d’any. Les persones interessades en formar-se i obtenir la titulació en aquest àmbit ja poden fer la preinscripció a través de l’apartat de formació del web www.manlleu.cat o bé posar-se en contacte amb el Servei d’OPE Formació trucant al 93 851 50 22 o enviant un missatge de Whatsapp al 679 40 53 64.

Les persones interessades en conèixer de primera mà aquesta ocupació poden assistir a la jornada que es celebrarà a la Residència Aura el proper 25 d’octubre, en què les residències i centres d’atenció a persones amb dependència oferiran diversos tallers i activitats.

Tant la formació com aquesta jornada estan organitzades per l’Ajuntament de Manlleu en el marc del Centre de Formació en Serveis a les persones i estan totalment subvencionades pel SOC.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa