• Inici
  • Butlletí
  • Oberta una convocatòria per cobrir el servei de perruqueria i barberia de la Fundació Hospital Sant Jaume de Manlleu

Oberta una convocatòria per cobrir el servei de perruqueria i barberia de la Fundació Hospital Sant Jaume de Manlleu

La Fundació Hospital Sant Jaume de Manlleu (FHSJM) ha publicat una convocatòria per tal de cobrir el servei de perruqueria i barberia que ofereixen a les persones usuàries del Centre de dia Josep Roque i Castell i la Residència Aura. El servei és exclusivament per a persones usuàries d’aquests equipaments.

S’estableix un contracte d’una durada de dos anys, prorrogable per un període de tres anys més. La FHSJM aportarà el material i equipament, que inclou el mobiliari i elements necessaris per al desenvolupament de la tasca. També es farà càrrec del subministrament de climatització, electricitat i aigua. 

Entre les condicions d’aquesta convocatòria, s’estableixen els horaris mínims en què s’haurà d’oferir d’aquest servei:

  • Centre de Dia Josep Roqué i Castell: un matí a la setmana, de 10 a 13 h.
  • Residència Aura: tres matins i dues tardes a la setmana, en horari de 10 a 13 h i de 15 a 18 h els dies laborables.
  • En vigiles de festes assenyalades el servei s’adaptarà per donar resposta a la demanda.

D’altra banda, la Fundació estableix uns preus màxims pels diversos serveis de perruqueria i barberia.

Per la tipologia de les persones usuàries, el servei inclourà, si s’escau, l’acompanyament des de planta a la perruqueria i retorn un cop acabat el servei.

L’adjudicació es farà a una empresa o persona física amb titulació acreditada de perruqueria i experiència. Caldrà lliurar un currículum amb còpia del títol i/o acreditació formativa i d’experiència.

A més d’oferir el servei de perruqueria i barberia, la persona haurà d’encarregar-se de la neteja i higiene diària dels espais.

Visita a les instal·lacions

Per tal de facilitar la informació a les persones interessades en participar en aquesta convocatòria, la Fundació Hospital Sant Jaume de Manlleu ha programat una jornada visita a les instal·lacions el dia 16 de setembre a les 11 h. S’iniciarà al Centre de Dia, Avinguda Montseny, 72, Manlleu i continuarà a la Residència Aura.

Els criteris d’adjudicació preveuen una assignació de punts en funció de la proposta econòmica, horària i l’experiència de la persona interessada en la licitació.

Presentació de propostes

Les persones i empreses interessades en la licitació poden presentar el sobre amb la seva proposta, currículum i acreditacions al Lab Manlleu (C/Prior Tarafa, 11) fins el 27 de setembre. Podeu contactar amb l’espai al correu [email protected] o bé al telèfon 93 782 71 61

Per a més informació, consulteu el PDF amb les clàusules i els documents annexos a continuació:


Documentació

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa