La Xarxa de Serveis Locals d’Ocupació estrena web

El Servei d’OPE Feina de l’Ajuntament de Manlleu forma part de la Xarxa de Serveis Locals d’Ocupació (XALOC). Des de fa unes setmanes aquesta xarxa compta amb un nou web a través del qual es gestionen les ofertes de feina i el contacte amb les empreses.

El nou web presenta un disseny molt més atractiu i intuïtiu. En aquests moments els dos webs conviuen i es pot visitar tant un com l’altre, però a partir del dia 27 de setembre només es podrà accedir al nou, a través de l’adreça https://xaloc.diba.cat.

Entre els molts canvis que incorpora el nou web, destaca la millora en la cerca d’ofertes de cara a les persones usuàries. S’ha incorporat un nou cercador amb filtres molt intuïtius i fàcils de gestionar, per tal d’arribar millor i inscriure’s a aquelles ofertes d’interès.

A través d’un altre apartat, el cercador de municipis, es pot accedir a les ofertes de treball que gestiona el Servei d’OPE Feina, que sovint no són únicament de Manlleu sinó que arriben a altres municipis de la comarca. En aquest apartat també es pot consultar els cursos que ofereix el Servei.

El nou web de Xaloc també ha incorporat l’accés a ofertes de treball en administracions públiques.

Tot i que la gestió a través de XALOC es fa totalment en línia, les persones que vulguin accedir-hi han d’estar  inscrites a un dels serveis d’ocupació de Catalunya. A Manlleu es poden posar en contacte amb l’equip d’OPE Feina a través del correu electrònic [email protected] o bé  trucant al 93 851 50 22.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa