• Inici
  • Butlletí
  • Presentació del nou programa de ràdio comarcal dedicat al comerç

Presentació del nou programa de ràdio comarcal dedicat al comerç

El dimecres 18 de setembre, a les 20.30 h, es farà als jardins del Despujol de Masies de Voltregà la presentació del Passi per caixa!, un nou programa de ràdio centrat en el comerç de Manlleu, Roda de Ter, el Voltreganès i el Cabrerès i que s’emetrà a través de les emissores de Ràdio Manlleu (107 FM), Ràdio Voltregà (107.8 FM) i Ràdio Roda (107.6 FM).

Els serveis de promoció econòmica dels territoris esmentats conjuntament amb tècnics de comunicació i ràdio locals posen en valor i promouen amb aquest programa les 4 associacions de comerç local implicades i les avantatges de l’associacionisme pel comerç local (Associació Roda de Comerciants (ARC), Cabrerès Associació de Comerciants (CAC),’Associació de Turisme i Comerç de Rupit i Pruit, Associació de Comerciants del Voltreganès (ACV) i el MAB Manlleu.


Presentació Passi per caixa!
Dimecres 18 de setembre, a les 20.30 h.
Jardins del Despujol. Masies de Voltregà

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa