Manlleu participa a la VIII Fira d’ESS de Catalunya

El passat cap de setmana es va celebrar al recinte firal Fabra i Coats de Barcelona la VIII Fira d’Economia Social i Solidària (ESS) de Catalunya.  La fira va comptar amb més de 200 entitats i expositors i va rebre 14.000 visitants.

La fira va comptar amb la participació de la Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària (XMESS), constituïda l’any 2017 i que té com a objectiu promoure i enfortir l’economia social i solidària al territori. A la XMESS hi participen 39 municipis de Catalunya. L’Ajuntament de Manlleu n’és membre fundador i forma part de la comissió executiva.

A banda de disposar d’un estand, la XMESS va participar a la xerrada Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària (XMESS), enxarxant sobiraniESS, en què es va presentar la xarxa i els nous recursos que ha creat. També va formar part de la taula  rodona sobre el Balanç dels darrers 4 anys de Polítiques Públiques d’ESS a Catalunya. Aquesta taula va comptar amb la participació de Josep Vidal, de la Direcció d’Economia Social de la Generalitat de Catalunya, Álvaro Porro, Comissionat d’Economia Solidària de l’Ajuntament de Barcelona, Bet Tena, de les Xarxes Locals de la XES, Gemma García de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya i Betlem Parés, de l’Ajuntament de Manlleu, en representació de la Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa