• Inici
  • Butlletí
  • Matinal de la Reempresa, l’oportunitat per a reemprendre un negoci

Matinal de la Reempresa, l’oportunitat per a reemprendre un negoci

El dijous 10 d’octubre, l’Edifici del Sucre de Vic acollirà la 8a edició de la Matinal de la Reempresa, la primera que té lloc a Osona.

Reempresa és un programa a través del qual un o més reemprenedors accedeixen a la propietat d’una empresa en funcionament, per a fer-la créixer sense haver de passar per la fase de creació.

Durant la Matinal es mostraran les claus per comprar o vendre una empresa i es faran tres xerrades adreçades als perfils als quals s’adreça la Reempresa: cedents, reemprenedors i gestories. A continuació, es farà un Elevator Pitch on 15 empreses seleccionades presentaran el seu negoci per, a continuació, parlar amb possibles compradors/es.

Oportunitat per a persones reemprenedores

 L’últim acte de la jornada és l’Espai de matchings, trobades ràpides entre aquestes 15 empreses i persones que es plantegen dona continuïtat a algun dels negocis.

Totes les activitats de la matinal són gratuïtes. Per aprticipar a l’espai de Matcings cal inscriure’s prèviament a través del web www.matinal.reempresa.org. En el  moment de fer la inscripció es pot escollir aquelles empreses amb les quals es vol concertar una cita. Entre les empreses hi ha negocis de tot tipus (comerç, indústria, restauració…).

Si voleu més informació sobre la matinal o sobre Reempresa, poseu-vos en contacte amb el servei d’OPE Empresa: [email protected] i telèfon 93 851 50 22

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa