• Inici
  • Butlletí
  • Sessió formativa: ‘La relació electrònica amb l’Administració’

Sessió formativa: ‘La relació electrònica amb l’Administració’

El proper dimarts, 22 d’octubre, de 9 a 13 h, el Lab Manlleu acollirà la formació La relació electrònica amb l’Administració. El cas de l’Ajuntament de Manlleu.

Aquesta és una formació subvencionada, sense cost per a les persones participants i adreçada a empreses, professionals i treballadors autònoms.

L’objectiu és aportar informació sobre els sistemes electrònics de relació amb l’Administració Pública, les eines disponibles per fer-ho i com utilitzar-les. Es treballaran la factura electrònica, el certificat digital i la signatura electrònica des d’un punt de vista pràctic. Es faran servir exemples reals i es prendrà com a referència els tràmits que es poden realitzar a l’Ajuntament de Manlleu.

La formació anirà a càrrec d’Eva Font, Cap de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de Manlleu; i de Pilar Raurell, Tècnica d’Empresa de l’Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu.

Aquesta sessió forma part de l’oferta per a Empreses i Emprenedors Osona 2019, que promouen les entitats de promoció econòmica de la comarca d’Osona i Creacció. Les properes sessions que es faran a Manlleu seran Comptabilitat bàsica des de zero (novembre) i Aspectes bàsics a tenir en compte per analitzar com va el negoci (desembre)

Per tal de participar-hi, cal inscriure’s a través del correu del servei d’OPE Empresa: [email protected]

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa