• Inici
  • Butlletí
  • Els Cupons a la innovació 2019 d’ACCIÓ ofereixen un impuls cap a la transformació 4.0 de les empreses

Els Cupons a la innovació 2019 d’ACCIÓ ofereixen un impuls cap a la transformació 4.0 de les empreses

S’ha anunciat una nova convocatòria dels Cupons a la Innovació d’ACCIÓ. Enguany, una de les novetats més destacades són els Cupons indústria 4.0, un impuls econòmic per acompanyar les pimes en el camí de la transformació 4.0. Tecnologies com la realitat augmentada, el big data o la internet de les coses són, més que mai, a l’abast de la petita i mitjana empresa.

Els cupons van adreçats a empreses catalanes de més de 5 anys de vida i que tinguin una plantilla d’entre 5 i 250 persones.

La convocatòria dels Cupons indústria 4.0 s’obre el 18 de novembre i subvencionen fins a 14.000 euros que es podran utilitzar per contractar un servei expert en indústria 4.0. D’una banda, permetrà a l’empresa identificar noves oportunitats de millora per avançar cap a la digitalització i, de l’altra, l’ajudaran a implementar noves tecnologies 4.0.

Tot i això, la innovació a les pimes va més enllà de la tecnologia. Els Cupons a la innovació també ofereixen ajudes en altres àmbits: disseny de nous productes o serveis, millora del model d’innovació, avançament cap a l’economia circular, serveis d’assessorament en fiscalitat i protecció de la tecnologia amb registres i patents internacionals.

La convocatòria de cupons està oberta i aquests es poden sol·licitar a través del de la pàgina web d’ACCIÓ: www.accio.gencat.cat

Sessió informativa

Per tal d’informar a les empreses interessades, el proper dilluns, 25 de novembre, de 10 a 11h, s’ha programat una xerrada informativa a la seu d’ACCiÓ a Barcelona. Més informació

ACCIÓ és l’agència pública per a la competitivitat de l’empresa catalana, adscrita al Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya. El seu objectiu és impulsar la competitivitat i el creixement del teixit empresarial català, a través del foment de la innovació, la internacionalització empresarial i l’atracció d’inversions.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa