• Inici
  • Butlletí
  • Finalització de cursos ocupacionals i de formació continua de l’OPE

Finalització de cursos ocupacionals i de formació continua de l’OPE

Aquest mes ha finalitzat el curs de carretons elevadors i el tastet d’ajudant de cuina. Dues formacions orientades a millorar l’ocupabilitat de les persones en situació d’atur i millora laboral. En total han participat 25 persones usuàries de l’OPE Manlleu.

També han finalitzat els cursos de Gestió del Temps i Gestió Comercial, amb un total de 19 persones participants . En aquest cas els cursos anaven dirigits prioritàriament a persones treballadores i han estat organitzats conjuntament amb PIMEC.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa