• Inici
  • Butlletí
  • Obert el període d’inscripció a l’Express Pop Up, que torna a la Plaça Fra Bernadí

Obert el període d’inscripció a l’Express Pop Up, que torna a la Plaça Fra Bernadí

Des del Servei de Comerç de l’OPE Manlleu ja s’està treballant per fonar forma a la desena edició de l’Express Pop Up, que obrirà les portes durant els mesos de desembre i gener, coincidint amb el període de Nadal.

L’Express és la botiga de botigues de Manlleu, un espai efímer, que només obre unes setmanes a l’any, i on s’hi poden trobar productes i serveis de múltiples comerços de Manlleu.

Enguany, l’Express es tornarà a instal·lar a l’espai de l’antiga Cooperativa, a la Plaça Fra Bernadí, a tocar de la pista de gel del Badanadal.

Al llarg de 10 anys l’Express Pop Up s’ha consolidat com un dels atractius del comerç de Manlleu En l’anterior edició més de 40 comerços van gaudir dels avantatges que ofereix aquesta espai de dinamització comercial i que aplega en un sol espai una gran oferta d’articles.

Aquelles empreses que vulguin participar-hi i vendre-hi els seus productes o serveis poden apuntar-s’hi fins el divendres 8 de novembre. Per fer-ho poden posar-se en contacte amb l’OPE Comerç al telèfon 93 851 50 22 o bé escrivint un correu electrònic a [email protected]

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa