• Inici
  • Butlletí
  • Tret de sortida de la 6a edició de la Manlleu Galeria d’Art

Tret de sortida de la 6a edició de la Manlleu Galeria d’Art

El passat dimecres, 30 d’octubre, la Sala d’Exposicions de Can Puget va acollir la inauguració de la sisena edició de la Manlleu Galeria d’Art (MGA). Tot i el canvi de data de dissabte a dimecres, motivat per les jornades de mobilització que viu el país, l’acte va suposar un èxit de convocatòria. Els tres actors de la proposta (Ajuntament de Manlleu, l’agència Arkham Studio i el MAB Manlleu) van presentar la nova edició de la MGA i es va oferir un còctel-networking al mateix espai. A continuació es va iniciar la visita guiada pels 11 aparadors i 14 obres, amb la presència dels i les artistes que exposen els seus treballs a la mostra.

Gràcies al treball conjunt amb el MAB (Manlleu Associació de Botiguers) aquest any la Manlleu Galeria d’Art incorpora la proposta Art in Shop:  sis comerços del municipi exposen i venen peces d’artistes que havien participat en edicions anteriors de la MGA. Un binomi entre comerç i creadors/es que complementa la ja tradicional mostra en aparadors de la MGA i que crea sinergies positives pel desenvolupament dels sectors del comerç i de l’art.

La MGA proposa visites guiades per aquelles persones que no van poder  assistir a la inauguració i que vulguin gaudir del recorregut pels espais i les obres exposades. S’adreça a centres escolars, tallers i grups de ciutadania a partir de 6 persones. Per participar-hi podeu trucar al  93 856 66 00 o bé escriure al correu electrònic [email protected]

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa