• Inici
  • Butlletí
  • EL JOVENT DE MANLLEU TÉ DESCOMPTES AMB EL CARNET JOVE MUNICIPAL A MÉS DE 50 ESTABLIMENTS

EL JOVENT DE MANLLEU TÉ DESCOMPTES AMB EL CARNET JOVE MUNICIPAL A MÉS DE 50 ESTABLIMENTS

El passat mes d’octubre, l’Ajuntament de Manlleu va adherir-se a la campanya del nou Carnet Jove Municipal essent l’únic municipi escollit de tot Osona.

Avui a Manlleu ja hi ha 1.166 titulars del Carnet Jove, persones amb edats compreses entre 12 i 30 anys.  El nombre d’avantatges que s’ofereixen a Manlleu és de 57, un 200% més dels que oferia, fet que millora l’oferta i la usabilitat del carnet.

A més a més, l’Ajuntament de Manlleu també ha incorporat avantatges en diferents serveis municipals, com són els descomptes al Badanadal (Pista de Gel de Manlleu), el LAB Espai de Coworking, la Piscina Coberta Municipal, el Museu del Ter o el Festival Cinema a la fresca.

L’Ajuntament seguirà treballant en la captació de noves empreses per oferir als joves un ampli ventall de descomptes en comerços i serveis locals.

La nova oferta es pot consultar a l’espai web: www.carnetjove.cat/ca/cjm/municipi/cj-manlleu

A finals del 2018, va començar el projecte pilot del Carnet Jove Municipal, que vincula el Carnet Jove a l’àmbit local amb l’objectiu d’oferir una bona oferta d’avantatges de qualitat i proximitat per als joves, i potenciar-ne l’ús en el dia a dia, especialment en aquells comerços i establiments locals que permetin un arrelament al municipi i un vincle amb el comerç de proximitat. La prova es va dur a terme a Manlleu, Agramunt, Amposta, Cambrils, la Seu d’Urgell, l’Hospitalet de Llobregat i Palamós i va tenir una valoració positiva. Els avantatges s’han multiplicat per dos i el nombre de titulars ha crescut de 4,14%, el doble de la mitjana a Catalunya.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa