• Inici
  • Butlletí
  • La 19a edició del Badanadal manté resultats i supera els 16.000 patinadors

La 19a edició del Badanadal manté resultats i supera els 16.000 patinadors

A més de consolidar-se com una activitat de dinamització comercial singular a Osona, la pista de gel ofereix a les empreses la possibilitat de promoure els seus productes i serveis entre els 30.000 visitants que passen per la ciutat durant el Badanadal.

16.114 patinadors (un 7% més que l’edició anterior) han gaudit de les pistes de gel del Badanadal, malgrat haver tancat les instal·lacions tot un dia a causa de la pluja. El tobogan ha registrat 7.314 baixades amb dònut gegant, tot un rècord, ja que s’han incrementat en un 11% respecte la última edició. La ludoteca ha comptat amb un  total de 4.575 nens i nenes (un 8,8% més que l’anterior edició).

El nombre d’usuaris que han patinat gratuïtament gràcies a la campanya de Nadal de l’associació MAB Manlleu ha estat d’un total de 2.027 patinadors. A més a més, 30 empreses de Manlleu  i d’Osona han aprofitat per promoure’s a través de la pista de gel, anunciant-se a les tanques i regalant entrades de a pista als seus clients i treballadors: un total de 902 patinadors han aprofitat aquestes entrades gratuïtes de les empreses i entitats col·laboradores per gaudir d’una patinada a Manlleu.

Els patinadors també aprofiten les promocions per patinar a un preu més econòmic: la participació de les escoles ha estat de 998 patinadors, un 80% més que en la última edició; i 576 joves (un 16% més) han patinat a preu més econòmic gràcies al carnet jove, i 1.354 gràcies al carnet de família nombrosa o monoparental.

D’altra banda, aquest any s’ha incrementat considerablement el nombre de visitants de fora de Manlleu: un 47,65% dels patinadors són de Manlleu (un 66,70% l’any anterior) i un 52,35% de fora de Manlleu, quan l’any passat només eren de fora un 33,30%.

Si esteu interessats en rebre més informació podeu contactar amb: [email protected]

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa