• Inici
  • Butlletí
  • Manlleu contracta 21 persones en el marc del Programa de Treball i Formació

Manlleu contracta 21 persones en el marc del Programa de Treball i Formació

El programa permet a les persones treballar amb un contracte de 6 o 12 mesos en diversos serveis de l’Ajuntament. Les persones contractades duran a terme projectes de serveis a les persones, neteja, medi ambient (Deixalleria), manteniment d’edificis municipals, consergeria, auxiliar de la llar i gestió administrativa.

La finalitat del programa Treball i Formació és fomentar l’ocupabilitat de les persones en situació d’atur i millorar les seves capacitats d’adaptació al canvi, la seva qualificació i competències professionals, mitjançant l’adquisició d’experiència laboral.

El passat 30 de gener es va iniciar l’execució del Programa Treball i Formació que ha permès la contractació per part de l’Ajuntament de Manlleu de 21 persones en situació d’atur a través de les línies PANP, PRGC i DONA. Per tal d’executar els projectes de plans d’ocupació s’han formalitzat diferents contractes d’obra i servei a jornada completa. Uns de 6 mesos de durada i uns altres de 12. La modalitat de contracte inclou també accions de formació ocupacional.

El Programa està cofinançat d’una banda per l’Ajuntament de Manlleu i, de l’altra, per la Generalitat de Catalunya a través del SOC, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Social Europeu, que es fan càrrec dels sous de les persones participants.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa