Formació a mida amb Sambucus

Des de l’OPE, en el marc del Programa Treball als barris, el passat mes de desembre de 2019 vam impulsar una formació a mida amb Sambucus, cooperativa agro-gastronòmica social de Manlleu. L’objectiu de la formació a mida és potenciar la inserció laboral de les persones en risc d’exclusió a través de l’aprenentatge d’una feina i de les tasques concretes d’un lloc de treball.

Per tal de respondre la necessitat de cobrir una vacant laboral, conjuntament amb l’empresa, es va dissenyar una formació a mida tenint en compte les seves necessitats i, posteriorment, es van seleccionar 5 persones candidates a desenvolupar l’acció formativa d’ajudant de cuina. A través de la formació, les persones participants tenien l’oportunitat de conèixer l’ofici d’ajudant de cuina i al mateix temps, optaven a un lloc real de treball.

Finalment, s’ha seleccionat una de les persones que ha desenvolupat la formació per tal de poder-se incorporar el lloc de treball i iniciar un nou projecte laboral.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa