Formació monitors/es de lleure

Des de l’OPE, en el marc del Programa Treball als Barris, el passat dilluns 3 de febrer es va iniciar la formació de monitors/es de lleure. La formació la porta a terme Quiràlia, empresa ubicada a Manlleu i que es dedica al món del lleure, l’educació i la formació. 

La formació permet obtenir el carnet oficial de monitor/a de lleure i treballar en l’àmbit d’atenció als infants i joves. La formació ja fa dos anys que es realitza i tenint en compte les demandes del mercat de treball, és una formació amb sortides laborals. A més, aquesta formació permet que les persones comencin a conèixer nous sectors, noves sortides Laborals i altres motivacions formatives, com per exemple, l’interès cap a l’educació infantil o la integració social.

La formació l’han pogut iniciar 15 persones, de les quals 5, han pogut ser no residents al barri de l’Erm per així, promoure la cohesió i integració social de Manlleu.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa