LAB ESPAI DE COWORKING DE MANLLEU

El LAB Espai de Coworking Manlleu és un equipament municipal que va entrar en funcionament l’abril de 2017.

És un espai de treball compartit on persones emprenedores i empreses poden desenvolupar i fer créixer els seus projectes empresarials. És més que la compartició física de l’espai i es fonamenta en la generació de comunitat a través de l’intercanvi de coneixements, idees i ajuda mútua. Aquesta interacció dinàmica i participativa possibilita la creació de xarxa entre els diferents emprenedors que hi treballen i alhora amb la resta d’empreses de Manlleu i territori. És doncs un espai de creació de sinèrgies empresarials. En aquest sentit, el Lab vol ser referent de l’activitat empresarial i emprenedora a Manlleu i ser el punt de trobada d’empreses i empresaris/àries, impulsant la cooperació entre professionals. A més, l’OPE hi té un punt d’atenció a l’empresa i a l’emprenedoria i a les iniciatives d’economia social i solidària del territori.

L’espai disposa d’unes instal·lacions lluminoses, ben comunicat i amb facilitat d’aparcament. Amb una sala polivalent on s’hi fan reunions i formacions amb una capacitat d’unes 30 persones, dues sales de reunions petites, cuina office, serveis com impressora/fotocopiadora/escàner, terrassa, està integrat per 8 places de treball fix (amb accés les 24 h. del dia, 7 dies a la setmana) i 4 espais de treball per a ús ocasional. Tots els llocs de treball tenen connexió a internet amb fibra òptica. Actualment dels 8 llocs de treball fix n’hi ha 7 d’ocupats.

D’acord amb els preus públics establerts, aquests espais poden ser utilitzats no només per les persones residents al LAB sinó també per aquelles empreses exteriors que en vulguin fer ús per a jornades i/o cursos de formació de l’àmbit empresarial.

Ens podeu trobar al carrer Prior Tarafa, 11: els matins de dilluns a divendres, de 9 a 14h. i les tardes de dilluns a dijous, de 15 h a 18 h.

Per a més informació podeu consultar: coworking.manlleu.cat

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa