• Inici
  • Butlletí
  • L’Aula Mentor, una opció per formar-se a través d’Internet

L’Aula Mentor, una opció per formar-se a través d’Internet

En aquests dies de confinament que estem experimentant, part de la població busca opcions en línia per a l’oci o la formació.

Aquelles persones que busquin actualitzar-se professionalment des de casa o bé aquelles empreses que vulguin millorar les competències del seu personal, poden fer-ho a través dels cursos de l’Aula Mentor.

Aquest és un programa de formació oberta i flexible a través d’internet que permet ampliar les competències personals i professionals. Són cursos de formació continuada del Ministerio de Educación.

S’ofereixen més de 170 cursos, de tipologies molt diverses, organitzats per àrees formatives. Els cursos són totalment en línia i es treballa en  permanent contacte amb un tutor o una tutora, qui fa el seguiment a través del correu del campus virtual.

Una de les principals avantatges d’aquest sistema de formació és la flexibilitat, que permet començar qualsevol curs, en qualsevol moment.

La durada de la majoria dels cursos  és de 2 mesos, amb un cost de 48 euros.

A Manlleu disposem d’una Aula Mentor, gestionada pel Servei d’OPE Formació. Aquelles persones o empreses interessades, poden posar-se en contacte amb l’OPE trucant al telèfon 93 851 50 22 o escrivint un correu electrònic a [email protected].

Per a més informació, accediu al web www.aulamentor.es

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa