• Inici
  • Butlletí
  • Obertes les inscripcions per participar a la Fira alTERna’t 2020

Obertes les inscripcions per participar a la Fira alTERna’t 2020

El diumenge 7 de juny se celebrarà la 4a edició de l’alTERna’t, Fira d’Economia Social i Solidària d’Osona, a l’Embarcador del Ter de Manlleu. Serà l’acte central d’un mes on tindran lloc diversos esdeveniments relacionats amb l’impuls de l’ESS a la comarca d’Osona. L’eix temàtic d’aquesta edició serà l’Emergència Climàtica. 

Aquest esdeveniment està coorganitzat per la Xarxa alTERna’t d’iniciatives d’ESS d’Osona i l’Ajuntament de Manlleu, amb la col·laboració de l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central.

Les entitats d’ESS que estiguin interessades a participar-hi tenen temps per inscriure’s fins al 3 d’abril. Per tal d’obtenir la sol·licitud de participació així com per resoldre qualsevol dubte o informació addicional que necessiteu podeu escriure a [email protected] o bé trucar al 93 851 50 22.

Trobareu més informació de la fira i del projecte alTERna’t al web ess.manlleu.cat.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa