Posposada la 4a edició de la Setmana del Comerç

La Setmana del Comerç, una activitat organitzada pel Consorci del Comerç Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya, que enguany havia de celebrar la seva quarta edició del 23 al 29 de març, ha quedat posposada amb motiu de les mesures per aturar la pandèmia del coronavirus.

Tot i que encara no s’ha marcat la nova data, s’ha destacat que l’acció està posposada i no anul·lada.

Més de 150 associacions comercials d’arreu del territori participen anualment en aquesta Setmana del Comerç, que té com a objectiu destacar la vitalitat del comerç al detall i de proximitat a través de diverses actuacions als municipis que s’hi sumen.

L’OPE Manlleu, el MAB Manlleu i l’Associació de botiguers del Mercat Municipal segueixen treballant en les diverses accions per posar en relleu el comerç de la nostra ciutat per tal que es pugui reprendre aquesta iniciativa un cop finalitzi aquest episodi de confinament.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa