• Inici
  • Butlletí
  • Subscriviu-vos al nostre butlletí setmanal per estar al dia de tota l’actualitat de l’OPE

Subscriviu-vos al nostre butlletí setmanal per estar al dia de tota l’actualitat de l’OPE

Si voleu estar al dia de l’actualitat de l’Oficina de Promoció Econòmica i de totes les novetats pel que fa a ajudes, subvencions i recursos d’interès, subscriviu-vos al butlletí setmanal A Manlleu fem Xarxa editat per l’equip de l’OPE.

Durant les properes setmanes volem convertir aquest blog en el lloc de referència per comunicar-nos amb el teixit empresarial de Manlleu i l’espai on trobar tot allò que pugui servir per afrontar la crisis del Covid-19 i tot tipus de continguts d’utilitat com serveis, ajuts i convocatòries, formació, enllaços d’interès, ofertes de feina…

Si no us voleu perdre cap dels continguts, podeu donar-vos d’alta al butlletí a través de la pàgina d’inscripció i rebreu, cada dimecres, un sol correu amb un resum de tots els continguts publicats.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa