• Inici
  • Destacat
  • Formació de Xavier Marcet sobre innovació i talent empresarial

Formació de Xavier Marcet sobre innovació i talent empresarial

El proper dimarts 13 de novembre, de 9:30 a 13:30 h, el Museu del Ter de Manlleu acollirà una formació a càrrec de Xavier Marcet, en el marc dels Premis Innovacat.

Xavier Marcet és president de Lead To Change, una empresa de consultoria en innovació estratègica. En aquesta sessió es centrarà en la necessitat de les empreses d’explotar amb eficiència els negocis actuals i, a la vegada, saber explorar nous negocis.

Aquesta acció forma part dels premis que atorga cada convocatòria Innovacat i va dirigida a empreses que al llarg d’aquestes set edicions s’han presentat als premis. No obstant això, per la importància professional Marcet, des del Servei d’OPE Empresa, s’ha obert la sessió a totes les empreses de Manlleu que hi vulguin assistir, donant l’oportunitat al teixit empresarial de Manlleu de participar-hi.

Les empreses interessades poden inscriure’s al 93 851 50 22 o bé escrivint al correu  [email protected]

 

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa