Ecograma

Activitat, antecedents i evolució de l’empresa

Estudi de disseny d’interiors i gràfic amb 10 anys de trajectòria.

Creem i organitzem espais, on l’interiorisme va estretament lligat a la imatge gràfica. L’espai físic i la identitat es complementen i s’uneixen per ser coherents, amb caràcter propi i personalitat definida.

Fem interiorisme domèstic: arquitectura interior que requereix una reforma global o petites intervencions, rehabilitació o obra nova.

Interiorisme per solucionar una bona distribució, i un estudi cromàtic i de revestiments. Assessorament de materials, acabats i col·locació de producte.

Coordinem diferents equips d’industrials amb un estret seguiment i direcció d’obra.

Creem la gràfica i els signes visuals que identifiquen, donen caràcter, entitat i diferenciació a una empresa o institució. Dissenyem la marca i les eines gràfiques per poder desenvolupar qualsevol aplicació de comunicació. Treballem el logotip, el símbol, l’estudi tipogràfic i la gamma cromàtica que representaran la imatge de cada projecte de disseny gràfic.

Entenem la comunicació gràfica com a eina bàsica per transmetre un missatge. La identitat gràfica i el disseny integral de comunicació han de servir per poder posicionar i optimitzar el producte al mercat de manera competitiva, i crear diferència amb creativitat i professionalitat.

Disseny d’embalatge (packaging), que sovint és la identificació més directa amb l’empresa i la imatge que transmet comercialment.

Disseny d’espais efímers, de curta durada. Estands, aparadorisme, exposicions, presentacions de producte… Espais escenogràfics que accentuen un moment o potencien una acció concreta. Crear un ambient, una atmosfera, una sensació per subratllar i destacar un objecte o un conjunt.

Entenem els espais com un element més de comunicació.

Elements diferencials / Valor afegit

Ecograma és un estudi de disseny multidisciplinari. Aportem solucions globals per resoldre qualsevol projecte, des de la distribució a la comunicació, des del treball volumètric fins a la identitat gràfica. Amb els avantatges que això suposa: reducció de costos i estalvi de contractar i coordinar diferents equips externs de disseny.

Què aporta l’empresa a Manlleu

Volem aportar bones solucions de disseny a l’àmbit local, a escala institucional, comercial i particular.

Projectes de futur

Ecograma vol posicionar-se i consolidar-se com un estudi de disseny competitiu, estar a prop del client i amb recursos i solucions a l’abast de tots els perfils.

Empresa: Ecograma
Activitat/Sector: Disseny d’Interiors i Gràfic
Nombre de treballadors: 2
Data de creació: Octubre 1.999
Web: www.ecograma.com
Correu electrònic: [email protected]

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa