Grupo Concord

Activitat, antecedents i evolució de l’empresa

Som un grup d’empreses que distribueix material per al fotògraf professional (marcs, àlbums, recordatoris, maletes, etc.) i per al sector òptic i esportiu (ulleres de sol, muntures, màscares d’esquí, expositors, etc.). Tenim una experiència de més de 20 anys i apostem per la creativitat i la innovació, una constant en els nostres productes, amb l’objectiu de donar totes les facilitats als clients a l’hora de comercialitzar-los amb preus molt competitius.

Elements diferencials / Valor afegit

El que ens diferencia de les altres empreses del sector és la nostra atenció personalitzada del client, amb un tracte cordial i proper que ens permet saber quines són les seves necessitats en tot moment. A més, oferim un servei d’entrega molt ràpida de les comandes a tots els clients (24-48 hores).

Què aporta l’empresa a Manlleu

La nostra empresa contribueix a donar vida al teixit empresarial del poble i li dóna una dimensió tant nacional com internacional: el dóna a conèixer a clients i proveïdors d’arreu.

Projectes de futur

Tenim intenció d’ampliar el nostre ventall de productes. Per exemple, les màscares d’enduro/motocròs, disseny de productes per a aparadors, maquinària professional per al fotògraf.

Empresa: Grupo Concord
Activitat/Sector: Distribució de material fotogràfic i òptic
Nombre de treballadors: 19
Data de creació: 1.990
Web: http://www.concordspain.com
Correu electrònic: [email protected]

d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);

A Manlleu
Fem Xarxa