Hildebrand

Activitat, antecedents i evolució de l’empresa

Som una empresa familiar que es va crear l’any 1970. Les nostres instal·lacions, situades a Manlleu, ocupen actualment una superfície de 3200 m2 edificats, on hi ha les oficines comercials, el centre productiu i uns 1100 m2 de patis interiors.

Originàriament ens dedicàvem a la fabricació de peces metàl·liques i treballs per a tercers. Posteriorment iniciàrem una “joint venture” amb una firma alemanya “Hildebrand” fins que el 1979 vàrem continuar en solitari. De la mà d’aquesta firma ens vam introduir en el món del disseny i fabricació d’instal·lacions destinades a l‘acabat de superfícies, especialment per al sector de l’automòbil, en els seus apartats de preparació, pintat i assecat. Sector on encara ens trobem.

Al llarg de tots aquests anys, hem aportat avenços significatius per la qual cosa se’ns considera un referent al nostre sector.

Elements diferencials / Valor afegit

Els nostres productes tenen una gran consideració al mercat, tant per la seva contínua innovació com per la seva solidesa constructiva i fiabilitat.

El nostre millor valor com a empresa és el nostre coneixement del sector i la capacitat per assessorar els clients des del principi del projecte i adaptar les instal·lacions a les seves necessitats.

Què aporta l’empresa a Manlleu

  • Llocs de treball
  • Intentem col·laborar/treballar amb proveïdors locals
  • Ajudem a posar Manlleu una mica més al mapa, donant a conèixer la ciutat als nostres clients quan ens visiten i a través dels nostres productes

Projectes de futur

  • Una nova línia de cabines de pintat-assecat anomenades “Acqua”
  • Ampliació del mercat exterior
  • Creació d’un centre de demostració i formació

Empresa: Pimsa Hildebrand (Planxisteria Industrial Manlleu, SL)
Activitat/Sector: L’activitat de Pimsa SL se centra en la fabricació i comercialització d’instal·lacions per al pintat-assecat.
Nombre de treballadors: 28
Data de creació: 1970 (Com a Pimsa-1984)
Web: http://www.hildebrand.es
Correu electrònic: [email protected]
d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);

A Manlleu
Fem Xarxa