Euroclima

Activitat, antecedents i evolució de l’empresa

L’empresa va néixer per fabricar recanvis d’elements d’aspiració per a la indústria tèxtil, amb el nom d’Euroclima, i estava ubicada al carrer Rossinyol de Manlleu. Al cap de pocs anys, l’empresa va apostar per ampliar la gamma amb productes per a la difusió de l’aire, amb perfileria d’alumini. L’any 1988 es va reestructurar l’empresa i va passar a dir-se Catex. En aquesta nova etapa es va començar a exportar a França i a Portugal. L’any 2001 ens vam traslladar a les noves instal·lacions al polígon industrial El Verdaguer, i vam canviar de nou el nom de l’empresa, que va passar a dir-se Euroclima Difusión, SA. Els nostres productes es comercialitzen des de les nostres instal·lacions que tenim a Barcelona i amb el nom de Comercial AVC.

Elements diferencials / Valor afegit

Euroclima Difusión està al servei d’arquitectes, dissenyadors, enginyers, així com també d’instal·ladors d’aire condicionat, amb l’objectiu de crear conjuntament els elements de difusió mes adequats a la necessitat de cada obra.

Ens declarem els Artesans de la Difusió, ja que disposem de més elements de difusió de disseny especial que de fabricacions estàndard. Intentem no tenir un No per ningú.

Què aporta l’empresa a Manlleu

Euroclima Difusión aporta un volum de negoci que contínuament ha anat incrementant, i durant anys ha consolidat aquesta trentena de llocs de treball per a homes i dones. Moltes obres singulars com, hotels, clíniques, hospitals, laboratoris, teatres, biblioteques, clubs esportius, comerços, habitatges … tenen material produït a Manlleu.

Projectes de futur

Euroclima Difusión vol continuar desenvolupant nous productes i poder oferir al mercat material amb disseny i de qualitat, d’acord amb les exigències que avui demanen les construccions modernes. I afrontar la crisi de la construcció de noves edificacions i la pluja d’ofertes de productes d’importació amb la màxima empenta, en tots els aspectes, de tot l’equip humà de l’empresa.

Empresa: Euroclima Difusión, SA
Activitat/Sector: Fabricació de material per a la difusió de condicionament de l’aire.
Nombre de treballadors: 32
Data de creació: 1.960
Web: www.euroclima.es
E-mail: [email protected]

 } else {

A Manlleu
Fem Xarxa