La Selecta

Activitat, antecedents i evolució de l’empresa

Aquesta empresa neix com tantes d’ altres per l’ inquietud que un té per algun tema, en el meu cas, i ja des de ben petit, per  l’ alimentació i tot el que l’ envolta. La vinculació doncs amb  aquesta activitat d’ una forma  professional arranca el 1978, quan conjuntament amb d’ altres companys vàrem obrir un establiment a Manlleu, el Rossinyol, un cafè restaurant inspirat en els Bistrot francesos. D’ aquesta experiència neix al cap d’ uns anys “la Selecta”, inicialment a Vic com a botiga especialitzada en productes gourmet, però amb la  idea de ser un referent per a la restauració de la comarca i consolidar-nos com a proveïdors de productes que fins llavors era pràcticament impossible de trobar a casa nostra. Aquesta és avui la nostra principal activitat, ser proveïdors per a la restauració de qualitat de productes per a la seva carta, ser pioners en tendències i magatzem per a les seves necessitats.

Elements diferencials / Valor afegit

Els vincles de confiança que creem amb els nostres proveïdors i els nostres clients, el coneixement del producte, la transmissió del que està fent el productor vers el client, la constant recerca de productes i les noves tendències del mercat són part del valor afegit que donem i que ens fan ser diferents. Una relació comercial ètica i transparent és la nostra forma d’ entendre les relacions, tant humanes com de comerç, un model no especulatiu, just i responsable.

Que aporta l’empresa a Manlleu

Ens agradaria ser per a Manlleu un referent vers tot el que té vinculació en el món de l’ alimentació, no tan sols quant a la restauració de qualitat, també per la  importància que té en la vida de les persones. Som el que mengem!

Projectes de futur

Des de ja fa un temps, la Selecta està en ple procés de professionalització de tots els seus departaments. En un dels departaments en què estem més implicats és el departament comercial. Ja molt abans de la nova situació que vivim, vàrem adonar-nos de la  importància que té comunicar d’ una forma clara als nostres clients la creació d’ una nova pàgina web, i tot allò que ens permeten les noves tecnologies per tenir una presència constant a casa del client i d’ informar-lo de les novetats i promocions d’ una forma ràpida i eficient. És on avui estem dedicant més esforços. Volem tornar a ser una empresa líder al sector, volem ser prescriptors de productes i de les noves tendències del mercat. Tornem a ser per al productor l’ eina per arribar al client final, i per al client final, el pont vers el productor.

Empresa: La Selecta Gastronomia
Activitat/Sector: Distribució d’alimentació de qualitat per a la restauració i botigues gourmet.
Nombre de treballadors: 13
Data de creació: 1988 com a persona física i el 1994  com a SL.
Web: http://www.laselecta.com/
Correu electrònic: [email protected]} else {

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa