Restaurant S’Olivera

Activitat, antecedents i evolució de l’empresa

S’Olivera és un restaurant de cuina marinera i d’autor ubicat en el Passeig del Ter de Manlleu amb capacitat per a quaranta comensals que va començar la seva activitat el 2006.

Elements diferencials / Valor afegit

S’Olivera va néixer amb la idea de traslladar el sentiment mediterrani illenc a la comarca d’Osona, especialment amb plats d’arrossos i calderetes, la nostra especialitat, sense oblidar els peixos, el marisc, i les fritures.

El restaurant està ubicat en l’entorn del Passeig del Ter, que li dóna un ambient molt agradable.

Què aporta l’empresa a Manlleu

La nostra oferta consisteix en portar a taula un producte de qualitat amb un tècnica acurada, i , amb els temps que corren, el nostre compromís es mantenir el màxim possible la relació qualitat-preu.

Els dies feiners posem a disposició del client un menú de 20€ amb tot inclòs en el que sempre hi ha present algun tipus d’arròs.

Empresa: S’Olivera, S.C.P.
Activitat/Sector: Restauració
Nombre de treballadors: 2
Data de creació: 13/05/2006
Web: www.guiacat.cat
Correu electrònic: [email protected]d.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);

A Manlleu
Fem Xarxa