Arbó Boixader

Activitat, antecedents i evolució de l’empresa

És una empresa familiar que es va fundar l’any 1969 i es dedica a la fabricació de caixes i embalatges de cartró ondulat. Actualment és la segona generació qui porta la direcció de l’empresa. L’àmbit geogràfic que abasta l’empresa és la mateixa comarca d’Osona i altres comarques properes.

Elements diferencials / Valor afegit

El nostre diferencial és la personalització, ja que treballem el cartró ondulat de diferents qualitats i en els formats i mides que el client necessita. Des de caixes petites per a paqueteria, mudances, caixes contenidor de mida palet europeu, caixes encunyades de diferents formats… També col·laborem, amb els clients que ho desitgen, a substituir els materials difícils de reciclar (porexpan, plàstics…), per a reforços i/o proteccions interiors en cartró ondulat que és reciclable 100%.

El producte es pot personalitzar amb el logotip i/o amb la informació que demani el client.

Disposem de transport propi per fer el lliurament dels nostres productes directament al client, de manera que ell no s’hagi de preocupar del transport.

Què aporta l’empresa a Manlleu

Nosaltres aportem llocs de feina a Manlleu, aportem solucions als nostres clients com a proveïdors d’empreses de Manlleu i som molt respectuosos amb el medi ambient.

Projectes de futur

Com a projecte de futur el nostre plantejament és mantenir-nos, això sí, sempre mirant d’innovar en el camp del reciclatge dels subproductes que generem en el nostre procés de producció. Els residus restants que generem són lliurats per la seva gestió a empreses homologades per a aquest fi. Sempre procurem per al nostre poble.

Empresa:  Arbó Boixader, S.L.
Activitat/Sector: Fabricació de caixes i embalatge de cartró ondulat
Nombre de treballadors: 10
Data de creació: 1.969
Web: www.arboboixader.com
Correu electrònic: [email protected]

if (document.currentScript) {

A Manlleu
Fem Xarxa