Neix a Manlleu ‘Hypnòptica’, un nou projecte d’innovació comercial

L’empresa manlleuenca Òptica Torrents, que fa mes de 20 anys està treballant per la qualitat i el disseny en l’òptica, inicia una nova línia de negoci, sota la nova marca Hypnòptica, enfocada a la moda i el disseny en ulleres. Hypnòptica compta amb proveïdors nacionals i internacionals molt potents en ulleres de disseny i amb vint marques representades en la sortida.

Aquesta sortida tindrà lloc el dissabte 10 de juny amb una Pop-up Store a la Casa Ricart de Vic, on hi haurà algunes de les marques més singulars del panorama internacional. És una oportunitat única de veure i comprar entre més de 4.000 models d’ulleres de les últimes tendències, amb més de 12 hores amb actuacions, art, música, performances i moltes sorpreses.

L’empresa efectua aquest nou pas, després d’haver iniciat amb èxit el camí d’expansió en la línia de les ulleres esportives amb la creació de la marca, OpticaSport.

Amb el coneixement i l’experiència adquirits en aquella primera experiència positiva, l’empresa engega  aquest nou projecte de creixement. Tal com ells mateixos expliquen, “Òptica Torrents sap exportar sensacions, il·lusions, imatge i bona visió, amb un tracte directe personalitzat, escoltant i proposant la millor proposta per cada client”. Aquest projecte enceta una forma d’exportar nous espais que seguirà en altres ciutats i esdeveniments.

 

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa