Empresa del mes – Roger Baulenas Fotografia

 

Carrer Horta d’en Font, 3  | www.rogerbaulenas.com  [email protected]


Activitat, antecedents i evolució de l’empresa

En Roger va estudiar disseny gràfic i va obrir la botiga de productes de fotografia a l’avinguda de Roma l’any 2012, on també oferia serveis de fotografia i disseny gràfic. Al cap de dos anys es va especialitzar en la fotografia, fent foto-periodisme, fotografia comercial, boudoirs, reportatges de casaments, nadons…

Actualment s’ha traslladat al carrer Horta d’en Font, deixant la part de botiga i potenciant els reportatges fotogràfics que és el que el caracteritza. Al nou espai es pot gaudir d’un estudi més ampli, més confortable, amb llum natural, un disseny modern, dotat de les últimes tecnologies i amb els preus de sempre.

Elements diferencials i valor afegit de l’empresa

La fotografia és la seva eina professional, però serveix per explicar històries amb les persones com a protagonistes. En cada projecte dóna el millor perquè, amb el pas dels anys, allò que ha fotografiat sigui tan palpable com quan es va viure en primera persona. El que el fa sentir viu és poder plasmar moments únics i que quedin de record per a les persones que confien ell.

Què aporta l’empresa a Manlleu?

Tot i que a Manlleu hi ha altres negocis de fotografia, Roger Baulenas Fotografia és un negoci específic d’estudi fotogràfic. La seva fotografia és espontània, fresca, artística, professional. També és l’únic operador de drons homologat a Manlleu i l’únic fotògraf de casaments homologat a Osona.

Projectes de futur

Amb el trasllat del negoci ha culminat el seu projecte inicial i l’objectiu ara és consolidar-lo i que funcioni. Tot i això, com que el sector de la fotografia és molt volàtil i ell és una persona molt inquieta, no sap on serà d’aquí a cinc anys.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa