Empresa del mes: El Guant

Activitat, antecedents i evolució de l’empresa
L’any 1963, l’avi de l’Enric Rosés i la seva mare, van fundar la primera botiga de Vic especialitzada en la confecció de guants; d’aquí el nom. Amb el temps, però, van anar canviant els hàbits en la forma de vestir i la botiga es va obrir al sector de la marroquineria en general, complements i articles de viatge, adaptant-se a la demanda de la clientela.

L’any 1999 van provar d’apropar aquest comerç a la ciutat de Manlleu i els va agradar tan que encara hi són. L’Enric, recorda que quan s’hi van establir, a la ciutat hi havia poc comerç, bàsicament hi havia: bars, restaurants i bancs, i de mica en mica es va anar activant i obrint nous comerços de diverses activitats.

Elements diferencials / Valor afegit
Una de les principals senyes d’identitat del seu comerç és l’atenció personalitzada i un servei eficient, així com la qualitat i el fet de tenir articles per a tots els gustos i butxaques. Tenen una clientela que han mantingut “molt fidel”.

Què aporta l’empresa a Manlleu
A la seva botiga podeu trobar-hi tot tipus de complements tant per a ells com per a elles, amb l’última tendència en bosses, bandoleres, portadocuments, cinturons i bitlleters. Actualment és la única botiga dedicada exclusivament a aquests tipus d’articles.

Projectes de futur
Cal reinventar-se. Fruit d’aquesta voluntat de renovació l’Enric, està molt atent a totes les novetats i tendències d’un mercat, el de la maleta i articles de viatge, més dinàmic que mai. El disseny ¡ la tecnologia també ha arribat al món de les carteres, els bitlleters i les maletes.

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa