Empresa del mes – Menuts Maite i Ricard

Activitat, antecedents i evolució de l’empresa
Menuts Maite i Ricard, és un negoci familiar de 4a generació, amb més de 70 anys d’experiència en un producte tan versàtil com els menuts.  Antigament coneguda com a  Cal Tripaire, situada al Carrer de la Cavalleria, es va traslladar al nou Mercat Municipal de Manlleu l’any 2012.

Elements diferencials i valor afegit
Actualment és l’únic comerç de la comarca d’Osona especialitzat en menuts, un producte present a la cuina tradicional i revalorat de la mà de grans xefs que han recollit i adaptat les antigues receptes. Especialitzats en menuts de vedella, xai i cabrit ofereixen producte de proximitat, fresc i cuinat. L’extensa varietat de menuts, frescos o cuinats, permet gaudir de plats o platillos molt agraïts pel paladar i per la butxaca. Ofereixen elaboració de plats cuinats, servei per a la restauració i lliurament a domicili. Per tal de millorar el seu servei accepten comandes per telèfon i per  Whatsapp.

Què aporta l’empresa a Manlleu
Menuts Maite i Ricard aposta per la qualitat dels seus productes, el servei i l’atenció personalitzada. Treballen per atorgar valor al món del menut com a ingredient principal de la tradició gastronòmica catalana i la d’altres cultures. Exerceixen amb responsabilitat social la seva tasca diària, arrelats a Manlleu i el seu entorn. Promouen aliances amb l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal de Manlleu i participen en accions de dinamització comercial relacionades amb el territori.

Data de creació: 2005
Nombre de treballadors:
2
Mercat Municipal de Manlleu. C/Pintor Guàrdia,6
93 851 03 71 | 600 700 129
[email protected] | facebook.com/menutsmaiteiricard

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa