EMPRESA DEL MES: LLEIXIUS DAC

Lleixius Dac S.L., és una empresa familiar, fundada a principis de la dècada dels seixanta per Domingo Alberch Casals (DAC), llicenciat en Química i que formava part d’una jove generació emprenedora, criada i formada en temps de postguerra, que van veure con s’obria un nou escenari d’innovació i progrés per a la creació empresarial.

Actualment Lleixius Dac està dirigida per la segona generació dels Alberch, la Maria Rosa i L’Eudald, i està ubicada al Polígon Industrial la Coromina. Es dedica a la fabricació i distribució de tot tipus de productes de neteja i desinfecció, tant per a la llar com per industries o institucions: lleixius, detergents, àcids, etc

Durant tots aquests anys, Lleixius Dac ha evolucionat d’un procés de fabricació pràcticament manual, a un altre automatitzat al 100 per cent. Això els permet la fabricació d’uns 50.000  litres de producte elaborat diàriament.

Lleixius Dac s’enorgulleix d’haver estat durant tant de temps en el teixit industrial i associatiu de la població de Manlleu i  de Catalunya.

El seu objectiu és continuar donant servei als seus clients i seguir creixent i evolucionant en un ram, a vegades oblidat, que té una gran importància en el món de la higiene i la salut. I fer-ho sempre amb processos respectuosos pel medi ambient.

A curt termini i degut a la demanda del moment, trauran al mercat una gamma de gels desinfectants.

Aquesta adaptació a les exigències del mercat en la fabricació de productes essencials, és el  que ha permès seguir innovant cada dia.

Data Creació: 1962
Nombre de treballadors/es: 12
www.lleixiusdac.com | [email protected]

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa