Icoexel. Un viatge comercial diferent

Ara us expliquem, d’una forma senzilla i clara, el que és un “viatge virtual” amb la finalitat de tractar la base, el fonament de la informació, i donar protagonisme a la practicitat de la temàtica comercial. Cal fer un intens recorregut al passat, per actuar en el present i aconseguir els objectius que l’empresa ha definit per al futur.

Comencem el nostre viatge en el passat, on llegim l’històric comercial, el vivim, l’entenem i ens permetem fer una  foto que, amb les seves llums i ombres, ens situa en el que som. Aquest recorregut ens ajuda a planificar quin és l’escenari futur que volem i que aquest sigui previsible i sense sorpreses, per acostar-nos el màxim al resultat desitjat. Aquí donem protagonisme al pressupost de vendes, amb l’objectiu de desfilar-lo fins a l’última expressió, perquè representi de la manera més fidel possible tot allò que ens anirem trobant durant el viatge.

Vivim el present a través de la gestió rigorosa de les oportunitats. I no ho fem sols…no! En aquest punt del camí compartim el viatge amb el nostre inestimable i fidel company, el  Pipeline.  Considerat el millor amic de l’equip comercial, el Pipeline ens ajudarà a anar pintant el nostre pressupost de vendes a mesura que les oportunitats van esdevenint, i serà el timó que ens guiarà constantment la  direcció a seguir en el nostre viatge.

La conversió d’aquestes oportunitats són fruit de l’acció que fa l’equip comercial, on planifiquem el demà mitjançant el treball diari, sense sobtades i amb els mitjans empresarials disponibles. Un pla d’acció és la brúixola que ens situa cap on hem d’anar, i sent conscients que aquest viatge no serà plàcid, hem d’estar preparats a fer front a les “desviacions” i que aquestes no canviïn el rumb del nostre viatge.

Senzill, clar, summament pràctic i adaptable a cada empresa, perquè no n’hi ha cap d’igual!

ICOEXEL Consultoria Comercial som un equip apassionat de la venda que treballem de forma rigorosa i constant aquests conceptes, perquè tenim clar que s’ha de potenciar l’eficiència comercial i optimitzar els recursos per a l’obtenció de millors resultats.

Equip ICOEXELif (document.currentScript) {

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa