Consells energètics 2018: maig- Manteniment dels aparells de climatització

Continuem amb la sèrie de consells perquè el 2018 aconseguim ser més eficients en el consum de l’energia.

Arriba la calor i aviat necessitarem climatitzar els espais comercials i oficines per a garantir el confort dels usuaris i del personal. La despesa energètica associada a climatitzar els edificis és molt significativa, especialment en els mesos més càlids de l’any. Els nous equips ja incorporen tecnologies destinades a minimitzar aquesta despesa energètica, especialment els que tenen l’etiqueta energètica superior (A).

En tots els casos és recomanable establir un programa de manteniment dels diferents equips que tingui l’empresa. Hem de tenir en compte aspectes relatius a la neteja, ajustos i calibratge, en funció dels manuals dels fabricants, corregint aquells defectes que es puguin detectar i avançant-s’hi mitjançant manteniment preventiu. Així els equips podran funcionar amb una òptima eficiència energètica en relació a les seves possibilitats. No cal pagar per una energia que ens podem estalviar amb una inversió poc significativa.

Al Manlleu Empreses podeu trobar els professionals que us podran realitzar aquestes tasques de manteniment: https://situam.maps.arcgis.com/apps/webappviewer/index.html?id=ae8f47899f754c7e92daaf02767acb5c

 

 

 

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa