"Osona innova" de Ramon Tremosa

El dijous 10 de juliol, el professor Ramon Tremosa va escriure un article al diari Avui, on parlava dels Premis Innovacat d’enguany.

Podeu llegir l’article “Osona innova” sencer a l’enllaç.

Catalunya serà logística o no serà

Ramon Tremosa i Balcells és professor del Departament de Teoria Econòmica de la Universitat de Barcelona. Es va doctorar l’any 1999 amb una tesi referida a l’impacte de la política monetària sobre els resultats empresarials en la manufactura catalana.

Ha publicat diversos articles sobre economia catalana en revistes acadèmiques internacionals i estatals sobre economia regional, política monetària i economia de la salut.

És autor dels llibres Catalunya serà logística o no serà (Editorial 3 i 4, 2007), Estatut, aeroports i ports de peix al cove (Editorial 3 i 4, 2006) i Estatut de Catalunya, veritats contra mentides (Editorial 3 i 4, 2006). És coautor dels llibres L’espoli fiscal. Una asfíxia premeditada (Editorial 3i4, 4a edició 2005), La financiación de las comunidades autónomas, (Edicions de la UB, 2005), L’Espanya d’Aznar: dotze visions del projecte polític del PP (Editorial Proa, 2004), Polítiques públiques: una visió renovada (Ediciones Deusto, 2004), L’empresa catalana en l’economia global (Papers d’Economia Industrial, n. 19, 2003), Catalunya: una societat massa limitada (Angle Editorial, 2003), Competitivitat de l’economia catalana en l’horitzó 2010: Efectes macroeconòmics del dèficit fiscal amb l’Estat espanyol (CAT21, 2003), El sector públic a Catalunya, 1985-1998 (Institut d’Estudis Autonòmics, 2002) i Les PIME a Catalunya: la força productiva catalana (Editorial Pòrtic i Banc de Sabadell, 2002).

És col·laborador habitual del diari Avui i del setmanari El Temps, així com ha estat col·laborador esporàdic de La Vanguardia, El Periódico i Expansión.} else {

Etiquetes, ,

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa