Fòrum Gastronòmic Girona 2011

El Fòrum Gastronòmic de Girona ha arrencat aquest diumenge la seva edició més  participativa i internacional.  La capital del gironès es converteix en epicentre mundial de la cuina amb més de 300 expositors, 15.000 metres quadrats de mostra i prop de 120 activitats.

Com a novetat, aquesta edició està pensada no només per als professionals de la cuina sinó també per al públic general, que ahir va poder gaudir d’una jornada de portes obertes.

Destacar que l’organització d’aquesta fira va a càrrec de l’empresa Pep Palau, von Arend & Associats, empresa ubicada a Manlleu i que es dedica a la creació i implantació de marques gastronòmiques, la conceptualització i producció de campanyes i actes promocionals, la producció de fires i congressos, l’organització d’espectacles culinaris, àpats especials, premis i concursos o l’assessorament gastronòmic a institucions, empreses i col·lectius, entre d’altres.} else {

A Manlleu
Fem Xarxa