Restaurant Cau Faluga, una nova empresa obre les portes a Manlleu

La Colònia Rusiñol ha estat una de les últimes indústries tèxtils que mantenia la seva activitat a Manlleu. L’empresa Hilados Rusiñol davant la situació actual del sector i de l’economia en general es va plantejar el 2009 una reconversió de la seva activitat inicial, coincidint amb l’acabament de la seva etapa industrial dins el sector tèxtil.

El proper cap de setmana la Colònia Rusiñol i concretament el seu casal, el Cau Faluga, tornarà a tenir vida. La restauració i rehabilitació d’aquest edifici emblemàtic forma part de la primera fase de la recuperació de la Colònia Rusiñol a Manlleu.  Aquest és un exemple de reutilització d’espais, edificis i conjunts patrimonials per a nous usos adaptats al nostre temps. Actualment són nombrosos els exemples d’espais que inicien un nou capítol de la seva història gràcies a la seva conversió en equipaments públics o privats dedicats al sector serveis.

El dissabte 26 de febrer es farà una jornada de portes obertes (de les 10 a les 19h) al recinte de la Colònia Rusiñol per a què totes aquelles persones interessades en conèixer d’aprop el Cau Faluga i el seu entorn puguin passejar lliurement pels jardins, el casal, … Si voleu més informació d’aquesta jornada oberta als visitants: http://caufaluga.com/portes.html

Cau Faluga, Colònia Rusiñol - Manlleu

Etiquetes, ,

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa