• Inici
  • Manlleu a la xarxa
  • Munich, Lékué i Rovasi a Manlleu, en una nova edició de les jornades Compartim experiències

Munich, Lékué i Rovasi a Manlleu, en una nova edició de les jornades Compartim experiències

El proper 17 de març, en el marc de les jornades Compartim experiències, les empreses Lékué, Munich i Rovasi ens explicaran la seva experiència d’èxit.

La jornada tindrà lloc al Museu Industrial del Ter, a les 18h i fins a les 19.30h.

LÉKUÉ

Líder mundial en la creació d’estris i accessoris de cuina amb silicona. El 2005 els nous gestors de Lékué van canviar l’orientació del negoci. I ho van fer apostant fort pel disseny avantguardista i per la innovació a partir de les necessitats i els problemes observats a la cuina.  Han creat més de 170 productes nous amb  dissenys originals, innovadors i funcionals que han revolucionat el sector de la cuina i que han convertit Lékué, una empresa catalana instal·lada a La Llagosta (Vallès Occidental), en una marca pionera en innovació  i productes per a la cuina.

MUNICH

Empresa dedicada des dels any 40 al disseny i la fabricació de calçat esportiu. Ha sabut adaptar-se als nous temps i actualment s’ha consolidat com una marca de calçat de moda urbana. La clau de l’èxit ha estat reinventar-se , combinant el disseny més avançat amb la llarga història i experiència de l’empresa.  Els seus productes s’avancen a les últimes tendències, la qual cosa ha posicionat la marca  Munich en el món de la moda i el disseny.

La presència de Munich a les xarxes socials ha permès un salt important en les vendes, i tot des de Capellades, comarca de l’Anoia.

ROVASI

Empresa de referència mundial en el sector de la il•luminació tècnica, fabrica aparells d’il•luminació i dissenya solucions. L’empresa familiar ubicada a Centelles va apostar des del seus inicis l’any 1992 per l’exportació. Desenvolupa el 85%del seu negoci als mercats d’arreu del món i els seus productes estan presents a 64 països.

La missió de Rovasi és la satisfacció total dels clients. Un dels seus punts forts és l’àmplia gamma de productes amb més de 3.000 referències. Aquesta riquesa d’oferta permet oferir un servei excel•lent als seus clients, el que es tradueix en una producció a mida de les seves necessitats i en un respecte dels terminis.}

A Manlleu
Fem Xarxa