Manlleu compta amb un mercat de productes de proximitat

Aquest mercat, sota la marca KmO (quilòmetre Osona), permet que els productors agroalimentaris locals puguin accedir directament als consumidors. El formen sis parades que han superat un control amb criteris de proximitat i qualitat. Són productes artesans, i la majoria també ecològics. Hi ha fruita i verdura, formatges d’ovella i cabra, pa artesà i infusions i condiments.

Està situat a la plaça Flama del Canigó, entre el carrer Enric Delaris i l’accés a l’aparcament de la plaça Fra Bernadí, coincidint amb el mercat dels dilluns. Els productors també faran parada al barri de l’Erm en el mercat del dissabte.

+ informació: osona.comd.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(s);

Etiquetes,

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa