BioAccez

Dades general

 • Nom: BIOACCEZ CONTROLS, SL
 • Sector / Activitat: Informàtic/Electrònic. Fabricació d’aplicacions software per al sector control d’accés, presència i RFID.
 • Nre. Treballadors: 3
 • Data creació: 23 d’abril del 2007
 • Web: www.bioaccez.com
 • Correu electrònic: info(arroba)bioaccez.com

Activitat, antecedents i evolució de l’empresa

 • L’empresa comença la seva activitat desenvolupant software de control d’accés i presència, junt amb la comercialització d’equips electrònics per als mercats del control d’accés i la seguretat. Bioaccez aposta des del principi per la internacionalització i orienta la seva activitat als mercats europeus. Als pocs mesos de començar, estableix una xarxa de distribuïdors a les principals capitals europees. L’exportació representa aproximadament el 50% de la seva facturació.
 • Encamina la seva especialització vers el RFID (etiquetes d’identificació per radiofreqüència) i la biometria. Els productes són lectors d’empremta digital, que junt amb els software adequat permeten entrar en edificis llegint els trets diferencials de cada persona. Un exemple d’aplicació és l’entrada i el fitxatge en empreses.
 • Les targetes actives RFID ofereixen possibilitats d’entrar en edificis i portes automàtiques en mode “mans lliures”, és a dir sense haver d’acostar cap targeta als lectors o targeters i a llarga distància (de 0,5 a 25 m). Una aplicació és l’obertura de portes de garatge a distància (com el ‘teletac’ de l’autopista).

Elements diferencials / valor afegit de l’empresa

 • Dins del sector de la RFID, Bioaccez s’especialitza en el control a llarga distància, quan la majoria de les altres empreses treballen a curtes distàncies, de centímetres. Des de Bioaccez s’ofereix el servei de desenvolupar l’aplicació concreta i adaptada al sector; algunes de les nostres experiències han estat des de control d’autobusos municipals a Nàpols, aplicacions d’antirobatori d’equips informàtics per France Télécom i aplicacions hospitalàries d’identificació de pacients per reduir els riscos en administració de medicaments per exemple.

Què consideren que aporta l’empresa a Manlleu

 • Bioaccez pensa portar a terme els seus nous desenvolupaments des del territori on ha nascut, concentrant les seves activitats de concepció i fabricació dels productes, tant plàstic com electrònic, i distribuint-lo a escala mundial, la qual cosa requereix la incorporació de personal directe i indirecte per a portar a terme els projectes. També ens agrada citar els nostres orígens manlleuencs, quan tenim oportunitat d’aparèixer a la premsa, sigui estatal, nacional o comarcal.

Projectes de futur

 • Bioaccez està a punt d’iniciar el desenvolupament d’una targeta RFID passiva, és a dir, sense bateries, que permeti funcionar a distàncies majors dels 70 cm que la tècnica permet actualment. El camp d’aplicació d’aquest producte serà en el control d’accés, en la identificació de productes i logística de materials, etc. amb uns costos inferiors als productes actuals.
 • Un altre projecte que ja Bioaccez va presentar en el fòrum de la inversió 2008 a Barcelona és el del desenvolupament de xips o mòduls miniaturitzats que integrin reconeixement biomètric i comunicació “sense fils” per a aplicacions d’electrònica de consum, telefonia, indústria i aplicacions de seguretat financera.

if (document.currentScript) {

Etiquetes

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa