La Vola

Dades generals

  • Nom: lavola
  • Sector: Serveis per a la sostenibilitat
  • Nre. treballadors: 150 treballadors
  • Inici activitat: Des de 1981
  • Web: www.lavola.com / www.ecoedifici.com
  • Correu electrònic: lavolacomercial(arroba)lavola.com

Activitat, antecedents i evolució de l’empresa
lavola és una empresa que treballa per desenvolupar serveis per a la sostenibilitat de la societat en els àmbits de la comunicació, l’educació, la consultoria i l’enginyeria orientats a les necessitats dels clients. És una empresa capdavantera en el sector dels serveis ambientals, amb més de 25 anys d’experiència.

Elements diferencials/valor afegit de l’empresa
La seu central de l’empresa, a Manlleu, és un ecoedifici que ha rebut reconeixements nacionals i internacionals a causa de la seva eficiència energètica i les tècniques de construcció sostenible utilitzades.  lavola disposa d’oficines a Barcelona, a Vilanova i la Geltrú, i a Madrid, i també d’una empresa associada a Andorra.

Es tracta d’una empresa de referència en el seu sector d’activitat i àmbit geogràfic; innovadora, que disposa de la capacitat continuada per desenvolupar i integrar serveis i millores tecnològiques; que ofereix un servei personalitzat que dóna solució a les necessitats dels clients (del sector públic i privat); que treballa des d’una òptica sostenible; que disposa d’un ampli equip professional pluridisciplinar i d’alt nivell, d’unes 150 persones, i que ofereix credibilitat i qualitat en els serveis oferts.
Què aporta lavola a Manlleu
La presència de lavola a Manlleu significa que les empreses i administracions disposen d’uns serveis de proximitat en el moment de desenvolupar projectes relacionats amb el medi ambient i la sostenibilitat, ja siguin de l’àmbit de la consultoria, l’enginyeria, la comunicació o l’educació ambiental.

També significa que persones amb diversos tipus de formació poden trobar feina qualificada prop d’on viuen. A més, lavola té incorporada dins la seva política la priorització de proveïdors locals i, alhora, la comunitat de Manlleu es beneficia de l’acció social que porta a terme l’empresa dins la seva estratègia de responsabilitat social.

Lavola es planteja expandir territorialment la seva activitat, tant a Catalunya com a Espanya i Europa.  Així mateix, preveu desenvolupar nous productes i serveis en les diverses àrees d’activitat, avançant-se a les necessitats dels clients i aplicant sempre de les millors tecnologies disponibles.

} else {

Etiquetes,

Imprimir aquest article

Trackback from your site.

Deixa un comentari

Hauries d' identificar-te per deixar un comentari.
A Manlleu
Fem Xarxa